Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kami menjual Pemancung Hidung Nose Up berteknologi Jepang yang aman serta memberikan perolehan yang wajar. Pemancung Hidung Nose Up cukup tenteram untuk dikenakan dan tidak akan mengganggu daur pernapasan engkau. Dengan aplikasi Nose Up Clipper dengan menghasilkan efek yang merayap dari tulang hidung Kamu sampai cuping hidung yang melebar.

Rangka lunak Hidung terdiri daripada Kolagen II, jenis Kolagen II berikut dikenal amat mudah utk dibentuk apabila diberi tekanan yang jelas, Kolagen II adalah lebih kurang 70% air, sehingga benar mudah utk dibentuk. Nose Up Clipper ketika dipasang di Hidung secara taat asas memberikan tuntutan 0, 5 psi untuk membentuk tali Kolagen II ini. Tuntutan ini didefinisikan sebagai tekanan yang optimum diperlukan untuk membangun kembali tulang lunak dikau sesuai dengan bentuk yang anda inginkan.

Moral Pemancung Hidung Nose Up

Dengan aplikasi nose up clipper yang buntal akan dikecilkan, hidung yang gepeng dengan di kerangka batang hidungnya (diangkat atau maju), maka itu kalau ditinjau dari depan wujud lurus berbatang, untuk Hidung yang pipih akan dibuat garis Hidung, dan cuping hidung yang lebar mau dibuat menjadi lebih panjang. Akan tetapi hasil tergantung bentuk hidung, cara pemakaian, & frekuensi pemakaian.

Kelebihan Pemancung Hidung Nose Up

Gampang digunakan dan tidak sakit.

Desain japan.

Mudah dikenakan untuk mempertajam dan meninggikan hidung engkau.

nose-up-clipper-1438337060-0.jpg

Menjadikan Hidung anda tengah cantik.

Anti bakteri serta lapisan lembutnya sehingga bukan menyakiti kulit anda.

Mudah dibersihkan beserta kain putih atau secara air sabun mandi lalu dibilas hingga putih untuk menghilangkan minyak daripada hidung saya yang menumpang di Nose Up Clipper.